Super service fra Power

Efter vores “knap så gode møde” med Skousen, har vi nu valgt at købe de første hvidevarer selv hos Power i Randers. Må sige at vi har sjældent oplevet så god service som Power i Randers og EL-Giganten i Viborg har givet i forhold til spørgsmål, løsninger og priser.

Vi kommer til at undvære hårde hvidevarer de første dage, da vi ikke må få adgang til at montere det før vi overtaget huset.

Grundet vores køkken har vi været nødsaget til at købe indbygnings skabe, da vi ikke stolede på det forslag som HTH kom frem til. Af selvsamme grund blev det Power der skulle levere, da EL-Giganten desværre ikke kunne levere ret meget til indbygning.

EL Giganten var super professionelle og sagde selv at Powers køl og frys var et super godt tilbud.

Vi endte med et AEG SKE81826ZC Køleskab og en mathcende AEG ABE81816NC Fryser. Begge dele integrerbart med en “fresh zone” og virkede til at være en god kvalitet.

Vi faldt for en  ASKO OVN (model OP8636S), som står rigtig pæn i design og skulle være en ret solid kvalitet, hvorfor vi gik en klasse op i forhold til hvad vi havde planlagt. Tilsvarende gjorde vi det samme med opvaskemaskinen, hvor vi endte i en lidt større maskine her også (ASKO D7300FI), men til en familie på 4, tænker vi det er givet godt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.