Skousen fejler desværre igen.

Efter en længere dialog med Skousen, som ikke havde tid til at mødes med os, fik vi et  samlet tilbud som var godt 15.000kr dyrere end andre bud vi havde modtaget – så indtil videre må vi se hvor de andre budgetter lander før vi går videre.

Vi valgte i første omgang at købe induktionspladen (som var på tilbud), som var en del af den store pakke – men endte alligevel med at skulle betale for montering og levering!

Vi havde fundet en emhætte vi gerne ville have, men Skousen foreslog at vi skulle tage denne her Eico Classy 80 W ECO, som på daværende tidspunkt var nedsat med 1.000kr

Her til aften modtog jeg en email fra dem om, at de alligevel IKKE kunne levere emhætten, da den ikke ville kunne nå helt op til loftet!

Derudover går kontaktpersonen på ferie fra mandag den 3. Juli, til den 19. Juli.

Vi var færdige med planlægningen for de monterede dele ved Skousen – det gik vi i hvert fald ud fra, i form af vi havde underskrevet på leverancen OG montering på 1 stk induktionsplade og 1 stk emhætte.

Nu kan de så kun levere 50% af det vi skal bruge og vælger så at gå på ferie!

Heldigvis har vores kontaktpersoner ved HusCompagniet samlet op og er nu ved at hjælpe os med en løsning. Så forhåbentlig vi kan få en emhætte monteret sammen med de resterende ting alligevel.

Hvor vi skal købe de resterende hårde hvidevarer, må vi se til – men overvejer en alternativ løsning for resten.

2 thoughts on “Skousen fejler desværre igen.

 1. Kan man være så heldigt at se et billede af hvordan i har valgt at Emhætten skulle sidde i rummet? Vi skal have lavet loft til kip og emhætten skal monteres på/i det skrå loft 🙂

  • Hej Lasse,

   Beklagder det forsinkede svar. Har lige taget et par billedet af hvor emhætten slutter til. Den skulle være bygget ind med en kasse, så den gik i ét med væggen – men endte med en metalkasse i stedet for. Det er en standard løsning som tilpasses.

   Emhætte afslutning i kip

   Emhætte afslutning i kip

   Mvh,
   René

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.