HusCompagniet tilbage i kampen

Vi har siden mødet med Pro Elteknik, følt os mere og mere i sikre hænder hos HusCompagniet.

At vi har fået Michael tilbage til tegnebrættet og som backup koordinator for Kristian ved HusCompagniet har gjort en særdeles stor forskel. Tingene er nu færdigtegnet og fik endda lov til at få fjernet en detalje vi ikke skulle bruge på bagkant.

Vores Byggerådgiver Kristian har fulgt op på de ting der har været udfordringer med (endda i weekenden) og sammen med det tegne arbejde Michael har lavet begynder vi at føle os i trykke hænder igen.

Det var en turbulent start og der skal være både plads til RIS og ROS. De sidste 1½ uge vil ROSE  Michael og Kristian for deres arbejde/samarbejde for at få tingene til at spille max – det har det gjort!

Vi blev ved et tilfælde gjort opmærksomme på begrebet fritrumsspær, som lige nåede at komme med på tegningen – selvom den næsten var færdig. Det er vi super glade for og Michael var helt enig i at det var en superfed detalje. Vi kan nu gå starten af byggeriet i møde med fornyet energi og håber at de værste bump er ovre og vi kan komme godt i hus sammen med Michael og Kristian og resten af HusCompagniet.

Soklen skal støbes i løbet af de næste 14 dage og så skal vi til møde med vores byggeleder i starten af næste måned hvor soklen er tør og vi er klar til næste skridt.

Tak til Kristian fra HusCompagniet for en kreativ og smart løsning i forhold montering af vores emhætte. Det bliver nu alligevel muligt at montere den emhætte vi havde valgt – endda med en ganske pæn løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.