Så er vi i hus – men stadig lang vej

Huset blev vores den 14.12.2017, hvor der var blevet arbejdet sporadisk siden første gennemgang. Vores 13 siders fejl og mangel listen havde fået lavet en del udbedringer, men alt træværk skal gennemgås i hele huset, da de selv måtte indrømme at resultatet ikke var specielt godt.

Derudover var der stadig en del på væggene der skulle udbedres, selvom maleren havde været forbi 5 gange.

Håndværker rengøringen var faktisk temmelig fornuftig, så det var til at komme i til. Det var ikke pinligt rent, men vores arbejde var lettet betragteligt og vi kunne om fredagen gøre rent, samtidig med at vores første møbler ankom.

Derudover kom Bent fra Svend-Eriks gardiner og tryllede det “kolde” hjem om til et hyggeligt hus efter han fik sat vores bestilte gardiner op i alle rum. Her kan man tale om en håndværker der viser hensyn.

Han stod ved alle vinduer med en støvsuger i hånden når han borede!

Under rengøringen fandt vi et par yderligere fejl, herunder døren til vores depot som havde en skade. Den blev opdaget da vi vaskede døren ned med en fugtig klud.

Huscompagniet virkede nogenlunde lydhøre ved gennemgangen og efter vi har modtaget vores egen liste retur, ser det ud til at de holder ord med hvad vi har aftalt.

Så nu er det blot at vente og se, hvornår vi så får udbedret fejlene, for jo længere tid der går – jo sværere bliver det nok at komme til efter hånden som tingene finder deres plads.

Epoxy gulv ødelagt

Vi ventede til lørdag midt på dagen med at gå i garagen, da vi havde nok at tage os til inde i huset. Til vores ærgelse kunne vi se at epoxy gulvet ikke var blevet helt godt omkring portene, der hvor der tidligere var kommet vand ind.

Den sjuskede afdækning på ydersiden havde ikke holdt vandet væk

 

De hvide skjolder strakte sig et pænt stykke ind på gulvet og hvordan sådan noget udbedres ved jeg ikke – men helt godt ser det ikke ud.

Power skuffede fælt!

Power leverede ikke en eneste af de varer som blev bestilt for 3-4 måneder siden. Ret imponerede at det kan gå galt og vi nu stadig venter på at få vores køleskab, fryser og opvaskemaskine.

De burde dog blive hasteleveret mandag – så det håber vi meget

Derudover er det gået helt galt med ovnen som slet ikke kan leveres, så der arbejder de på en plan b. Der har vi heldigvis hårdehvide varer chefen fra Randers i ryggen.

Mit TV som blev bestilt black friday, formåede også at blive fortabt – så det er heller ikke dukket op. Skulle komme i løbet af næste uge.

Elgiganten farlig som installatør.

EL-Giganten, leverede vaske maskine og tørretumbler. Første fejl var at ham der kom med varerne ikke havde tænkt over transport beslaget, så det bad jeg ham fjerne. Dernæst kunne man ikke sætte slange på en kondens tørretumbler, så det måtte jeg så også vise ham.

Sidste fik han sat vand og afløb til begge dele. Vandet blev koblet skævt til, så vi havde nær ødelagt vores helt nye bryggersskab. Derudover havde han ikke monteret afløb på tørretumbleren korrekt, da den splitter jeg selv havde købt, ikke passe dertil.

Heldig fik jeg fat i en i support, som kom og fik vandet koblet rigtigt til lørdag aften.

Nu mangler jeg så bare den rigtigt splitter, så skal forbi et vvs hus i morgen, da ingen af de sædvanlige byggemarkeder havde andet end den Silvan lokkede mig til at købe.

2 thoughts on “Så er vi i hus – men stadig lang vej

 1. Det lyder godt nok som om i har været virkelig uheldige med mange ting. Vi har også bestilt black friday vaskemaskine og tørretumbler, som vi først får leveret til vores lejlighed. Det er ved Elgiganten og vi endte med at betale for levering og montering på fredag.
  Håber de klarer det lidt bedre.

  • Hej Henrik,

   Det har været “lidt” op af bakke. Vores vaskemaskine og tørretumbler har jeg nu fået til at spille samtidig på afløbet – dog står de omvendt af hvad var smartest, så det skal laves om på et tidspunkt.

   Power’s montør fik ikke monteret lågen foran vores køl og frys, men det gjorde Johannes til UG. Heldigvis stoppede “montøren”, da han havde problemer – hvilket nok har reddet vores skab, da det var vind og skævt, hvilket var grunden til det ikke kunne passe ordentligt. Dog var lågen skide skæv, men efter 3-4 dage i spænd er den næste rettet op nu og Johannes klarede resten.

   Men vil på ingen måde anbefale at købe hårde hvidevarer nogen af stederne med montering set i lyset af vores erfaring.

   Vaskemaskinen er monteret – men lågen ikke justeret – så det kigger jeg på med vores vores tømrer når han kommer og laver garagen færdig.

   Men nu har vi “næsten” et færdigt køkken – mangler en dækplade som var for lang over ovnen og når vi får en der passer her – så er vores køkken endelig færdigt.

   Dog skal AEG forbi og kigge på vores maskiner som larmer temmelig meget. Kan være bange for at det er fordi de lå under transport og ikke fik lov at stå, før han satte strøm til dem…

   Håber I er kommet godt igennem og snart kan falde til ro – det glæder vi os i hvert fald super meget til.

   God jul,
   René

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.