VVS valg uden møde

Vi er nu gået ind i sidste fase af vores byggeprojekt, hvor jeg i starten af sidste måned spurgte til om der ikke var nogen valg der skulle foretages i forhold til VVS, nu vi havde haft møde i forhold til inventar, el og hårde hvidevarer.

Vi har efterfølgende snakket og skrevet med sælgeren, som sender os en flyer ugen efter vi spørger ind til et VVS møde. En flyer som ikke helt beskriver i detaljer hvad vi får, hvorfor jeg fortsætter min spørgsmåls række.

Det ender i at vi i går takkede ja at betale en merpris på mørkt armatur til køkkenet i håb om at det passer nogenlunde i farve og materiale. Et valg måtte bruge et lokalt køkkenfirma til at hjælpe med, da HusCompagniets HTH leverandør ikke har svaret på de sidste 5 henvendelser fra mig.

Her til morgen bliver vi så heldigvis spurgt om der er andet en køkken armatur, der skal ændres, hvortil jeg tilføjer at vi fra starten har aftalt push-ventiler i vaskene – men at jeg ikke kan se det skrevet nogen steder.

Jeg har her til eftermiddag snakket med deres VVS leverandør Peder (tak for en god og konstruktiv dialog – var dejligt at blive behandlet som en rigtig kunde), som var mere en hjælpsom og kunne guide os på plads med de sidste detaljer. Dog ikke de helt store krumspring, så med fælles indsats fandt vi de rigtige varenumre og en rigtig fornuftig løsning.

Jeg forstår dog stadig ikke hvorfor en kort gennemgang med VVS firmaet ikke er standard – slet ikke ud fra at vores vask på ingen måde vil være pæn med det standard armatur der følger med.

Var ikke forbi huset i dag, men spurgte vores byggeleder om der var sket fremskidt i løbet af dagen. Tænkte her om montøren havde fået det sidste han skulle bruge for at montere køkken og bad færdigt.

Der var blevet opsat indvendige døre, så det bliver spændende at se når vi skal forbi i løbet af i morgen.

Dog er der lavet en fejl i vores Walkthrough, som gør at slaglisten ved skydedøren sidder i vejen for montering af døren. En fejl som jeg selv opdagede og gjorde montøren opmærksom på.

Slaglisten skal flyttes lidt ind i skabet for at gøre plads, men i form af den er sat ca. 80cm fra muren skulle der være lidt plads at give af, så det går nok.

4 thoughts on “VVS valg uden møde

 1. Tak for en interessant blog at følge med i. Vi er også igang med bygger i med HC, og i den forbindelse har vi fået til samtale med VVS, som så også er elfirmaet (Uggerly)

  Ved VVS synes jeg der var mange flere ting end bare armaturer som der skulle tages stilling til. F.eks. størrelse på varmvandsbeholder, cirkulationspumpe, BWT anlæg, placeringer af følere til gulvvarme. Så det er ikke standard at man ikke bliver kaldt til VVS møde. Det skal også helst ske før støbning, da nogen ting ikke kan ændres derefter.

  Et foreslag til din blog – så installere det plugin der hedder Simple Lightbox. Det gør det meget nemmere at se dine billeder i fuld størrelse, uden du behøver at gøre noget ekstra.

  • Hej Jesper,

   Tak for din kommentar og ikke mindst din interesse i vores projekt. Jeg har hørt fra flere at hvis det er Uggerly, så er der møde med dem – men åbenbart ikke her i det midtjyske.

   Jeg har desværre (som du kan læse), været meget inde over byggeriet, da der har været mange ting der ikke var styr på. Så at man bliver holdt i hånden fra start til slut syntes jeg ikke jeg kan genkende.

   Tak for hint til billederne. Jeg kunne ikke huske hvad det hed og har ikke brugt wordpress i mange år, så den får jeg lige smidt på i aften.

   Blogger du/I omkring jeres byggerI?

   Mvh
   René

 2. Hej René
  Tak fordi vi må følge dit byggeri. Jeg kan genkende rigtig mange af de ting, som du også oplever. Specielt at håndværkerne ikke arbejder sammen eller tænker over tingene og udfører det ordenligt.
  Vi er nu færdig med selve byggeriet, men udfordringer stopper desværre ikke her og på 4. måned er vi i gang med udbedringer.
  Held og lykke med jeres nye flotte hus.

  • Hej Berit,
   Velbekomme og selv tak – dejligt at der er nogen der syntes det er lidt interessant at følge med i.

   Vi var forbi i går for at se døre og karme og må tilstå at vi forlod huset lettere chokeret over behandling af materiale og manglende kvalitet. Derudover havde monteringen ødelagt flere ting fra bl.a. maleren. Jeg regner med at få opdateret bloggen i weekenden med billederne fra de indvendige døre.

   Håber ikke det er større ting i har problemer med og at I snart kommer helt på plads. Der er ikke noget værre end at stå et sted midt imellem.

   God weekend,
   René

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.