Håndværkersjusk

Midt på dagen i går bliver jeg ringet op af Bring som har en “pakke” til mig med levering til vores nye adresse. Det viser sig at være bordpladen til vores bryggers som havde en fejl og nu stod han så med en ny. Tænker det var en bestilling fra HTH og efter at have snakket med HusCompagniet, aftalte vi at de skulle sætte den i garagen og jeg kunne så sætte den ind når jeg kom fra arbejde.

Tag med på rundtur nederst i indlægget

Valgte selvfølgelig at stikke hovedet indenfor da vi satte pladen ind og var meget spændt på at se karme og døre som var blevet sat op. Desværre var det lidt af et chok, der mødte os.

Slagbrættet i vores walthrough (som jeg havde sagt var for tæt på kanten), var blevet flået af (nederst til venstre). Så nu er filten ødelagt hvor brættet sad, samt ind over døren.

  

Næsten samtlige karme er monteret skævt

Dørene (ovenfor), står ikke specielt skarpt i monteringen og gaber mere i toppen end i bunden, hvilket ses tydeligt på samtlige karme der er monteret.

Garagedøren er også skiftet. Havde faktisk forventet at det hele blev skiftet i form af de mærker karmen havde i forvejen og de nye der er kommet til.

Teknikdelen er nu gemt bag skydelåger, men ligner noget der er løgn da det ikke blev dækket af på noget tidspunkt.

  

Jeg ved ikke hvem der har opsat døre og karme, men forventede nok at det kunne gøres noget bedre end det syn der mødte os. Som udgangspunkt er der tale om 2 stykker træ i toppen som skal ramme 90 grader, hvilket kun var sket på et par enkelte karme.

Ikke alle dørhåndtag er beskyttet og hver gang vi har været forbi, har vi forsøgt at skåne bryggers skydedørene ved at lukke dem op og sætte noget i klemme så døren ikke gik på. Det er blevet fjernet hver gang vi er vendt tilbage?

Vi stod med en generel følelse af, at håndværkerne havde været aldeles ligeglade med det de gjorde.

Man kan vist ikke engang tale om finish denne gang – det er for direkte at se sjusket håndværk, som jeg slet ikke forstår man vil være bekendt at aflevere.

 

Ved ikke om de blå stykker tape indikerer fejl der skal udbedres. I så fald er vi langt fra enige!

  

Skuffende kvalitet

Skuffende syn – håber HusCompagniet tager fat i deres leverandør og får lavet det ordentligt. Problemet er så bare, hvis de fortsætter i samme kvalitet og ødelægger endnu mere af malerarbejdet, som i forvejen ikke var særligt godt.

Tag med på en lyntur rundt i huset:

2 thoughts on “Håndværkersjusk

 1. Hej René. Dejligt at se, at I er kommet så langt med huset, men jeg er rystet over at se hvilket håndværk man efterlader. Utroligt at man kan være det bekendt, hvor er den faglige stolthed dog blevet af??? Krydser fingre for at vi ikke får leveret samme standard. Som vi begge har erfaret i processen, så taler håndværkerne ikke sammen og det skal gå ALT for stærkt i de enkelte entrepriser for, at de kan få akkorderne til at hænge sammen. Det er simpelthen noget sjusk og klamp. Håber ikke, at I får for meget bøvl med at nå til enighed om hvad der skal udbedres. Go’ søndag 🙂

  • Hej Henrik,

   Der har været flere situationer hvor jeg har taget mig til hovedet. Denne her var vi temmelig rystet over og ikke mindst hvordan de har behandlet tingene. Jeg tænker ikke de sparer en helt masse på at lave sådan noget lort, da det skal laves om igen. Jeg ved godt at “finish” dækker en del af det – men mener ikke at finish skal dække over direkte dårligt håndværk.

   Det har været hårdt at være så meget over tingene selv og er kun glad for at jeg trods alt har lidt forstand på tingene, Så det med at blive holdt i hånden fra start til slut kan jeg ikke genkende, da jeg selv har skullet rykke for eks tilbud på maler i garage og VVS afklaring.

   Men udbedring af karmene vil givetvis medføre alt muligt andet der skal udbedres kan jeg være bange for og så får vi lidt en kædereaktion.

   Kan se I er nået et stykke videre også – begynder at ligne noget. Håber vi begge “kommer godt i hus”. 🙂

   Rigtig god søndag fra det midtjyske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.