Vådt byggemateriale

Alt har stået stille siden mandag den 14. September, hvor der blev sat stillads op, samt gjort klar til spær. Siden onsdag har det regnet uafbrudt, så alt træværk, som blev monteret her, er blevet gennemblødt op til i morgen, hvor de skal gå i gang med spær.

Siden fredag den 11.08.2017 har der været materialer på grunden, som både fik vand den pågældende weekend, men som så også har fået konstant vand siden onsdag – hvor det stortset ingen ende har villet tage.

Jeg kan godt have mine tvivl om hvorvidt materialet stadig er tørt nok til at det kan bruges.

  

Vi kan dog se at HusCompagniet var forbi onsdag aften (efter vi bad dem om at sikre materialet), for at sikre isoleringen på grunden. Tak til vores byggeleder, som tog turen forbi grunden efter vores opfordring.

Desværre har træet ikke været dækket ordentligt af som det ses nedenfor.

  

Generelt er afdækningen stadig ikke for god – kan være jeg er lidt krævende, men vådt materiale, som bruges og lukkes inde – kan ikke være en godt for nogen ting! Hvorvidt spærerne stadig er brugbare vides ikke, men det er i hvert fald ikke tørre.

De lange stykker træ ovenover til højre var gemmenblødte – så håber det blot har været til afstivning da de ikke er noget værd mere.

Her til aften regner det stadig konstant ned – så hvordan bygge materialet har det mandag morgen kan kun guderne spå om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.