Så er der sat spær op

Skal love for at der er sket en del i løbet af dagen. Vores byggeleder ringede her til eftermiddag i forhold til et par spørgsmål jeg havde haft og oplyste at der nu var sat spær op.

   

Alrummet har fået en helt anden dimension nu man kan se saksespærerne. Det giver et klart indtryk af hvad effekt kip loftet kommer til at betyde og er ikke i tvivl om beslutningen med at vende køkkenet var en rigtig beslutning.

Alrum
  

Garagen har fritrumsspær, som skulle give en bredere plads til at komme rundt på samt bedre muligheder for opbevaring. Det giver en god fleksibilitet i forhold til opbevaring af eks. julepynt og andet som man ikke skal bruge så tit.

Garage:
  

Håber dog at midterstykket bliver fjernet, eller skåret ned – for ellers skal man være smølf for at komme frem under loftet.

Vi må så håbe at materialet ikke har taget skade af at ligge over en uge i på pladsen hvor det stortset har regnet i døgndrift

2 thoughts on “Så er der sat spær op

  1. Det ser godt ud, det er en rar fornemmelse når der “endelig” sker noget. Vi har selv valgt fritrumsspær over carport og bryggers, så jeg er også meget spændt på at fornemme opbevaringsarealet. Det ser, som du selv bemærker, lidt lavt ud, men mon ikke de tilretter det?!?

  2. Kan se de andre spær også har et stykke der rager op i samme højde. Så det må være noget der bliver lavet om, ellers giver det ingen mening. Men kan givetvis snyde når man står nedenfor.

    Checkede lige et andet byggeri og det ser ud til at den er god nok. Så spændt på højden når der kommer en pind henover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.