Så er der fugt i hele hytten igen og 10 dage tilbage

Stilhed igen i dag, bortset fra fugten der er vendt tilbage i stor stil igen. Det er dog ikke rendt ud på gulvet denne her gang, men karmene er godt sjasket til igen. Jeg tænker ikke det er godt for hverken hus eller træværk uanset om det “bare” er fra garagen.

Genvex skulle blive tilkoblet i morgen, hvilket nok vil afhjælpe på problemet. Men tænker at det nok ikke vil være en dårlig idé at hjælpe det lidt på vej med affugtere nu der skal males og repareres.

Hvis de vel og mærke går i gang?

Det er hårdt at komme forbi for 3. gang og erkende at der IKKE er lavet noget som helst, eller lagt op til at der skal laves noget.

Fugten er tilbage

Håber fugten er væk næste gang vi kommer forbi huset for at der ikke er sket noget siden mandag eftermiddag og alt sejler igen, er noget de-motiverende for selv den største optimist når man se på arbejdsdage til overlevering.

Vi går nu ind i næste sidste uge om ganske kort tid. På listen står der stadig fuge under badekar hvor de så skal lade være med at fuge badekaret fast på væggen. Gulve i soveværelse og stue, som er ret så medtaget og bliver det skiftet kan de rette fejlen hvor de har delt gulvet. Bruseniche gulve som ikke kan komme af med vandet, gerigter som er temmelig skæve og har elendig finish. Malerarbejde som selv efter at have ødelagt vores gulve, stadig er noget en malerelev ville have dumpet på.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.