11 dage til at færdigegøre garage og rette 9 siders fejl

Endnu en dag uden nogen som helst aktivitet på grunden. Dog blev der set en vogn fra Gulvforum og det blev bekræftet af, at der ikke var låst da jeg kom forbi her til aften.

Hvor mange dage tager det at rette 9 sider med fejl?

Der er nu knap 11 arbejdsdage tilbage før huset skal stå afleverings klar men har intet hørt i forhold til de spørgsmål vi har stillet og hvad vi skal forvente der skal ske her fra og indtil den 14. december.

Det eneste der sker noget med, er at Huscompagniet presset på for at vi beslutter os for hvilken udblæsning vi gerne vil have i garagen.

Overpris på tilvalg

Den første model vi fik tilsendt var en Centrif Duo Plus, hvor jeg selv måtte spørge ind til om den var fugtstyret og om den tog højde for indeklima m.m. Det endte med at jeg selv snakkede med Huscompagniets leverandør for at få svar på 2 spørgsmål.

Jeg spurgte så efter en model som var indeklima venlig og fik et link til en tysk hjemmeside. Prisen for denne ville så være 15.000-20.000kr inkl. moms – hvilket er ca. tre gange så meget som hvad Comfospot 50 koster i Tyskland.

Men vi skal skynde os hvis Huscompagniet skal nå at få den hjem til fredag!

Spurgte hvad model Centrif Duo Plus var, i form af der var 3 at vælge imellem, hvor Huscompagniet meldte pas, i stedet for at sende beskeden videre til deres egen leverandør. Så nu forsøger jeg så igen med deres leverandør.

Jeg gætter på det er en Centrif Duo Plus HTP med sensor!

Skal vi udskyde vores egne håndværkere nu, så vi ikke står midt i noget som skal udbedres før de kan komme til?

Vi har selv sørget for lidt fremgang

Har dog fået lidt arbejdet fikset. Fik hentet de sidste dele til vores depot/viktualierum som kommer til at indeholde 6 flytbare hylder på alle vægge. De bliver monteret i loftet med en Elfa skinne, så vi nemt kan flytte og udvide efter behov.

Vores alarmsystem er nu også kommet hjem med alle dele, så vi kan få sat alarm til og få tingene tilmeldt. Så mangler vi blot af få styr på vores kameraer og så kan vi også vinge den af.

Sidst har vi fået det meste hjem til vores krydsfelt. Kabler og patchpaneler er nu modtaget fra av-connection og mangler nu kun det rackskab det skal monteres i på væggen.

GLS havde kæmpe problemer, så kun 1 af 3 pakker var nået frem – dog til en GLS pakkeshop 15 km fra Viborg.

Og det var IKKE pakken med rackskabet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.