Dagens udfordring

Var forbi huset til aften og der havde ikke været en sjæl siden vi forlod det i går. Tænkte at de nok ville få lavet de ting som lå lige til højrebenet nu der kun er 2½ uge tilbage, men det var ikke tilfældet.

Men igen – så er der ikke så meget som er lige til højrebenet!

Til gengæld har vi fået en “lille” ekstra udfordring som det ser ud lige nu. Det træk-rør der går til vores server-rum og ender i skel, ender på sydsiden – den modsatte side af hvor alt andet er og hvor den skal bruges.

Der er 2 tomrør i serverrummet og 2 i teknik, men kan kun se 3 rør udenfor, så én er givetvis gemt under jorden?

Dernæst ligger der et løst fiberrør et godt stykke inde på grunden. Det er med rimelig sikkerhed Eniig’s tomrør som nu er trukket væk fra skel. Tænker ikke det er helt heldigt!

Bonus røret er et sort rør med en hvid studs som jeg ikke aner hvad er – men kan ikke være noget vigtigt, eller!?

Så dagens udfordring er, at finde ud af hvad rør der går hvorhen, så jeg kan få gravet hen til det- dog er udfordringen Eniig’s rør som jeg helst ikke vil forsøge at grave hentil da det ligger delvist dækket inde på grunden.

2 thoughts on “Dagens udfordring

 1. Hej Rene;
  Det sorte tomrør med pexrør i har måske været brugt som midlertidig vandtilførsel til Dangrit siloen på byggepladsen. Jeg har også sådan et rør liggende i jorden ude foran mit huset.
  Jeg håber for jer, at I får tørret huset ordenligt ud og ordnet alle de fejl, mangler og skiftet de ødelagte gulve inden I flytter ind. Det er ikke sjovt, at skulle have håndværkere på, når man først er flyttet ind. Vi har nu haft dem rendende i 4½ måned og vi er desværre ikke færdige endnu.
  Lige et lille tip til dig. Jeg kan se du har samme mursten som os. Husk at få bestilt maling til at reparere “musebid” (små stykker som er knækket af) med. Stenen er ikke gennemfarvet og når der brækker et lille stykke af, er den gul.
  Malingen kan jeres byggeleder skaffe til jer fra Egernsund Tegl.

  • Hej Berit,
   Tak for din besked og jeg tror du har ret med pexrøret – mindes jeg så det trukket på tværs på et tidspunkt. Lidt sjovt at man skal have svaret fra en anden nybygger.

   Servicen var rimelig top ved gennemgang, men faldt til nulpunktet i dag – da jeg IGEN selv skulle tage fat i Huscompagniets underleverandør for at få svar, i stedet for at mit spørgsmål blot blev videresendt.

   Tak for tippet med maling – det vil jeg høre dem om, for det vil være noget træls at få gule prikker på murstene hvis det kan laves bare nogenlunde.

   De har ikke lavet noget i huset i går og i dag – så hvad de tænker i forhold til vores deadline den 14. december ved jeg ikke, men skal snart til at stoppe mine egne håndværkere hvis det er.

   Vi har stadig ikke hørt hvad planen er i forhold til garage, ødelagte gulve de skæve gerigter, manglende fald i bruseniche og fugen i badekaret.

   Vi bad vores byggeleder om at der kom en anden maler på huset, men det ville han ikke garantere!

   De kunne have været færdige nu, hvis de havde brugt en ordentlig maler – men lige nu skal vi have fundet ud af om vi skal blive boende her i form af vi ikke ved om vi er købt eller solgt.

   Men rykker vi ind, skal gulvene, dørene og fuger være i orden – så må vi tage de andre ting som det kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.