Overtagelsesdag udebliver

Det har generelt været nogle skuffende dage i denne her uge. Vi var nede og sikre materiale i fredags hos HusCompagniet i Herning, og har lige siden stået med en følelse af, at vi selv skulle holde tingene i hånden.

HusCompagniet modtog godkendelsen fra Viborg Kommune tirsdag middag. Selvom ovenstående står i den kontrakt vi begge har underskrevet, vil HusCompagniet stadig ikke give os en dato.

En ting er at vi selv har tegnet huset og vores køkken. En anden ting er at vi selv har skullet rykke HusCompagniets underleverandører gentagne gange for at komme bare lidt videre i processen. Alt det, samtidig med at HusCompagniet siger, at vi skal kridte skoene hvis vi skal nå i mål til tiden!

Jeg havde nok forventet at de som ansvarlige for vores husbyggeri, tog sig lidt mere af tingene.

Skousen i Herning:

Efter gentagne rykkere fik jeg endelig svar fra Skousen, som så heller ikke stod på mål med deres løfter. De har sikkert luret, at vi overvejer alternative hvidvareleverandører – og nu der der slet ingen tvivl.

HTH i Holstebro:

HTH i Holstebro fik tilsendt tegninge,r der var tilretter så det hurtigt kunne laves rigtigt. De har læst mailen, men der har været radio stilhed i dag fra dem. Tilfældigvis går vores kontaktperson på ferie på fredag og hun har selv presset på for at vi skulle blive færdige – men vælger så ikke at svare!

HusCompagniet i Herning

Sidst står vi så med HusCompagniet i Herning. Sidste nyt fra dem (efter jeg klagede min nød en ekstra gang), er at de godt kan give os en ca. dato – men hellere vil vente for at være 100% sikker?! Det kan jeg sku godt forstå, i form af, at INGEN af deres leverandører indtil videre har vist at vi faktisk er kunder og i sidste ende betaler til dem igennem HusCompagniet.

Det kan godt være jeg overreager lige nu – men det er svært ikke at gøre det når alt er så tilfældigt som det er og alle siger vi skal skynde os for snart er de på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.