Byggetilladelse

Efter en større gang neglebideri og ringen på kryds og tværs i kommunen, lykkedes det mig at få vores byggetilladelse i hus, som blev modtaget lige før middag i dag.

Et salg med en halv sandhed

Det var så her vi ifølge vores byggerådgiver skulle få vores indflytningsdato, hvilket blev bekræftet på flere møder. Som I kan se til højre, var hans kollega endnu mere optimistisk i hans udmelding – det kan man vist kalde mistvisende markedsførring!

Stadig ukendt indflytningsdato

Ingen af delene stemmer overens med den email vi modtog i eftermiddag – her står der ordret: “Vi er pt. ikke nærmere en præcis indflytningsdato, denne haves når fundamentet er færdigstøbt”. Oven i det, skal HusCompagniet så bruge yderligere 14 dage til at tegne den tegning der skal bygges efter? Hvor kom den del nu fra? Om jeg fatter hvorfor ikke de gik i gang, efter huset og opbygningen blev sendt til godkendelse. Så var det trods alt kun var køkken og bad der manglede at blive finpudset på den endelige tegning.

Så når HusCompagniet har tid – kan vi få en indflytningsdato at sigte efter?

For mig at se, kan HusCompagninet selv 100% bestemme leverancen tiden på huset herfra, idet de selv bestemmer hvornår solken blive støbt! Det er ikke det man har lyst til at have i tankerne, når man i forvejen har en stram bagkant.

Individuel indretning, er kun at finde i bestemte pakker og ikke noget man bare får gratis!

Derudover skal vi have underskrevet på køkken designet fra HTH, så her skal vi lige checke at de reelt har alt med som vi har tegnet på vores oplæg. Det er jo ikke ligefrem fordi jeg stoler specielt på HTH ovenpå det forløb vi har været igennem – men vi må satse på det lykkedes. Tænker det vigtigste er hvor vand og el skal placeres, så må vi rette lidt til efterfølgende.

Vores byggerådgiver har dog lovet, at soklen bliver sat inden sommerferier, så den kan tørre stille og rolig ud. Hernæst er der en god sandsynlighed for, at der bliver rejst indervægge i Juli også – og så hænger det hele sammen igen.

Vores nuværende tekniske tegner Michael, vurderer p.t. at huset kan blive klar til november/december – så det håber vi selvfølgelig holder stik, men lige nu er det svært at forholde sig til hvad udmeldinger vi kan regne med.

Desværre er det ikke Michael der skal lave selve byggetegningen – ham har vi været yderst tilfreds med igennem hele det forløb han har været involveret i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.