Økonomien kom i fare

Vi nærmer os tidspunktet hvor vi skal have vurderet huset, så vores lån kan tages hjem. Vi har selv lagt ud for grund og diverse, så vi tager først det hele hjem lige før vi skal betale HusCompagniet.

I den forbindelse skal det hele vurderes, men nu viser det sig at den vurdering vi skal have kun gælder det i huset, der er monteret og tilgængeligt i vurderings øjeblikket.

Så alle hvidevarer, skabs inventar, flise/have arbejde og elektriker arbejde som vi får lavet når vi får nøglen vil ikke komme med!

Efter en dialog med både kredit, bank og vurderings folk har vi heldigvis fundet en løsning. Pengene vil være låst til det pågældende udføres og vi skal levere et mere præcis budget, hvor deadlines for de enkelte ting specificeres.

Det var lidt en streg i regningen, men en løsning der trods alt er til at få styr på. Men straffen for at gøre tingene billigere end til overpris!

  

I huset var der kommet fuldautomatik garageporte op – hold nu kæft hvor ser det godt ud! Bliver godt at se garagen når der er ryddet op og lavet epoxy gulv.

Dog undres jeg over at de er monteret forskelligt, så det skal der ses nærmere på næste gang jeg skal forbi.

  

Håndværkerne indenfor har haft travlt med at udbedre fejl på malerarbejder, men syntes ikke helt de har formået at tage hensyn til det arbejde som ikke skulle udbedres. Så jeg er spændt på om der er kommet nye mærker på gulve eller køkken inventar.

Men igen manglende hensyn til det allerede udførte arbejde og nu skal vi være endnu mere over detaljen!

Det er ikke småting der bliver rettet – så det at vi syntes arbejdet var noget mangelfuldt er ikke kun vores mening.

Træls syn at se vores gulve ikke er dækket af generelt, håber ikke vi skal få dårlige nerver og det. Kom til at se at der er paneler i vores walk through – det skal nok blive lidt noget bøv når vi skal have skabe ind, for de må gerne gå til væg.

Vores problembarn har fået endnu en overhaling – men kunne ikke bedømme hvordan resultatet var blevet da bulen havde fået den helt store tur.

Hele huset bar seriøst præg af fejlrettelser – så der skal gang i malingen inden weekenden tænker jeg.

Håber så de holder sig til at male på væggene.

Vores gæste bade værelse mangler en “lille” detalje, og det er glaspladen der skal stå ved siden af toilettet.

Den skulle være så lang, at vi slipper for et forhæng, så det bliver superspænde at se når den kommer op i løbet af ugen.

Det er vildt – præcis om 1 UGE, er der gennemgang af huset. Om 3 UGER er huset vores!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.