Belægningsplanlægning

Jeg havde et rigtigt godt møde med ham, der skal lave vores belægning i går. Igen føler vi os som kunde og får ideér og løsninger at arbejde ud fra. Allerede i dag modtog jeg et overslag, sammen med en skiste tegning.

Vi har arbejdet videre med de idéer og tanker vi snakkede om i går og er nået frem til en løsning vi tænker kunne virke i vores nye hjem.

Vi tænker granitskærver med stenbelægning rundt om i vores indkørsel, så oliepletter og andet træls ikke bliver så synligt for øjet.

Vi har fravalgt granit langs husmuren som først planlagt, grundet at man ikke kan trække en stol helt op til væggen på sydsiden og at det blot vil blive en ekstra skidt samler. Områderne vi har valgt vil blive beplantet et stykke hen af vejen, så de skal alligevel vedligeholdes.

Vi ser supermeget frem til at krydse af på tilbudet og se det endelige resultat!

Gunnar lukker desværre ned på ferie, samtidig som vi får nøglen, men vil gerne komme forbi sikre at stabilgruset kommer helt op til garagen så bilerne kan komme ind og et par plader på nord siden så gæster kan komme ind uden at blive mudret helt til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.