Mangel på kvalitet!

Så har fugemanden været forbi og fylde revner og sprækker. Som vi desværre frygtede bar en del af arbejdet præg af, at det er gjort til sidste så der skulle arbejdes uden om “forhindringer”, hvilket igen har givet dårlig finish.

Syntes jeg gentager mig selv i forhold til kvaliteten af arbejdet

Fugen under badekaret ligner stadig noget der er løgn – og for at gøre det helt perfekt, så er der fuget langs kanten af badekaret, så det ikke kan flyttes uden at fugen skal skæres fri først.

Tænker at noget af arbejdsprocessen ved HusCompagniet burde gentænkes til glæde for både økonomi og kvalitet for alle parter!

  

Nedenfor er resultatet af en slagplade der blev monteret for tæt på kanten. I den ene side er den ikke fæstet ordentligt og filten er ødelagt og i den anden (billedet til venstre), kan det godt se ud til at der skal pyntes mere end med filt for at gøre hjørnet pænt!

Billedet til højre er resultatet af 4 polske håndværkere som har kørt på i et døgn for at blive færdige med gulve og lister. Hvad det er, der har sat sig i klemme mellem væggen og listen vides ikke, men skulle nok have været fjernet!

  

Nedenfor er der fuget mellem væg og loft med en lys grå fuge. Samme fuge er blevet brugt ved stænkpladen, hvor induktions pladen skal monteres.

Der er dog det problem, at den IKKE er sidder korrekt, hvorfor det hele så skal laves om!

Jeg forstår simpelthen ikke den fremgangsmåde der benyttes – der skulle ikke være fuget ved de helt klare fejl og mangler vi allerede har oplyst, da det nu kan risikere at give endnu større fejl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.