Materiale sikring hos HusCompagniet

Vi har løbende undret os over visse ting som ikke har været muligt. Heribland at få enten epoxy behandlet garagegulvet, eller få lagt fliser på – så vi ikke havde den ekstra opgave på programmet når vi flyttede ind.

På mødet i går har vores Byggerådgiver nu et tillæg hvor der står at vi godt kan få garagegulvet epoxy behandlet? En information der nu havde været rat at have haft med i vores låne budget ved banken, men trods alt en god ting at han havde husket på opgaven og fik den med da det blev muligt. Vi valgte nu også at takke ja til det, da prisen ikke var ret meget over det vi selv kunne få det gjort til – og så er det klappet og klart når vi ankommer.

Der blev dog “opdaget” en temmelig vigtig detajle. Vi har valgt side hængte vinduer, men på tegningen er det tegnet som topstyrede, selvom der står noget andet i teksten. Så her var vores rådgiver også lidt ekstra vågen.

Alt i alt en god oplevelse med vores Byggeleder. Vi satte/sætter især pris på at han gerne tør give hans egne holdninger, erfaringer og meninger til kende når vi spørger efter dem!

Udvendigt:

2.1.65 Antibes mursten, med rulleskift under vinduerne. Alle vinduer er 3 lags træ/alu og med solarglas på sydsiden. Farven på vinduer og døre er antracit grå på ydersiden og hvid på indersiden.

Murstenen havde en tillægspris på 3.600 for huset – men en “overraskelse” på yderligere 4.600 da vi har valgt murede endegavle. En af de steder hvor vi syntes man tager røven på os som køber,

Tillægsprisen for en hoveddør med sidestykke er ca. 4.500, men vi syntes ikke en dør uden sidestykke passede som hoveddør.

Garaporten er 2 delt som å billedet nedefor (nederste halvdel), med en difus overflade så småplatter m.v. ikke så nemt ses. Farven er antricit grå som på den øverste port, og ikke sort som porten vi skal have.

Døren til garagen bliver med satin glas og en enkelt sprods i antricit grå på ydersiden og hvid på indersiden.

Taget bliver med matte sorte tagsten og nedløbsrøret bliver den de har i deres standardpakke, da det er den som holder sig mest ens og kræver mindst vedligehold.

  
  

Indvendigt

Døre og vinduer mod facaden er hvide på indersiden og i træ på den del der er inde. De er alle (pånær dem der liger ned) med sidehængt vindue der kan låses i en fast position og har 3 lags thermo glas. Den franske dobbeltdør, samt døren fra Alrum til gang er med 3 glasfelter som nedenfor. De resterende døre er hvide og massiv. Det giver en god kvalitetets fornemmelse og kostede ikke det store ekstra.

Begge toiletter er væghængte og med skjult sisterne. Vi har valgt det hvide tryksystem, da det ikke efterlader fingeraftryk, med mindre man har været virkelige uheldig på toilettet.

Loftet bliver ultrifin hvid troldtek i hele huset. Det giver en uovertruffen akustik, men er selvfølgelig en smagssag. Vi syntes det er med til at bryde de hvide vægge i huset.

Gulvet på værelser og stue bliver et Vinyl komfort gulv som bliver gennemgående i rummene. Garantien bortfalder fra producenten ved at vi gør det, men da det kun er mellem stue og soveværelse skulle det ikke giver problemer.

I bad, gang, depot og alrum får vi en 60×60 lys klinke på gulvet og hvor de skal på væggen, bliver de 60×30 liggende som nedenfor. Det kommer til at gå godt i spænd med vores sorte køkken.

 Så nu skal der bare sættes i gang og bygges!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.