HTH færdig udkast

Så er HTH i Holstebro næsten blevet færdige med vores inventar. Regningen vi p.t. står med er ca. 162.000dkk og her der IKKE inkluderet indmad i bryggers skabet og walk through. Så vi kan kun være glade for at vi fik forhandlet lidt ekstra med ind her – for til HTH liste priser kommer man ikke ret langt.

Hvis så bare pris og service hang sammen – men har i processen fundet ud af, at vi langt fra er de eneste som har rigtig dårlige erfaringer med HTH.

Køkken/Alrum
    
Vaskeøen er centralt placeret med et 90cm skabe med dobbeltskuffer på den ene side, adskilt af opvaskemaskine og skab til håndvask.

Modsatte side har 2 skabe i halv dybde, så man kan have et par stole til at stå til pigerne – samt 2 x 90cm skabe med dobbeltskuffer.

Alle skuffer og skabe er med softclose og på hver side, er der en indvendig skuffe i den øverste skuffe i hvert andet skab, som kan bruges til eks. bestik.

Den er skjult når skufferne er lukket, hvilket giver et super helheds indtryk.

Bagvæggen består af 2 skabe som hver især indeholder et integreret køle og fryseskab og et skab til ovn, samt plads til en eventuel mikrobølgeovn eller kaffemaskine. Derudover er der 2 80cm skabe med dobbeltskuffer, samt sokkelskuffer, hvorpå der placeres en 80cm induktions plade. Emhætte bliver hvid og i samme bredde som induktionspladen.

Bryggers

Bryggerset har på den ene side plads til vask og tørretumbler. Derudover er der et skab hvor vasken er placeret, samt et ekstra skab med 2 udtræksskuffer. Sidst et smalt skab, som er praktisk til en støvsuger og/eller en kost.

Modsatte side har skydelåger hele vejen, hvor den ene side indeholder den teknik del, som SKAL placeret inde i huset.

Alle elementer er med softclose – også skydelågerne. Sidtnævnte for at de ikke går op, hvis man skubber den lidt for hårdt i. Der er ingen indmad bag skydelågerne endnu – da det ikke giver nogen mening at betale HTH priser form elementer som ikke kan ses.

Badeværelser

Vi har valgt samme vask i begge badeværelser da vi ikke kunne få en løsning som fungerede i forhold til skabs sektionen på det store badeværelse.

Det lille bad har 2 store skuffer, da det var den eneste mulighed HTH havde – ret dyr løsning i form af den øverste skuffe har en kæmpe udskærring til afløb.

Det store bad har en dobbeltskuffe på hver side af vaske skabet. Vi har sparret ca 2500kr ved at montere et skab, i stedet for et par skuffer i midten – men vurderer stadig om vi skal lave det hele til skuffer.

Begge bad har et spejl med dobbelt LED stribe. Hvis vi ville have en LED stribe i toppen i stedet for, ville prisen være næsten 4 gange højere per spejl. Som i resten af huset er det hele med softclose funktion, så vi slipper for skuffer der ikke lukker helt i.

Walkthrough

Imellem soveværelse og det store bad, har vi et walkthrough område – med 2 skydelåger på hver side, hvor den ene har glas.

Alle er monteret med softclose – men købt uden indmad, så det skal vi have kigget på – når vi en gang får lov til at flytte ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.