Møde nr. 2 med HusCompagniet

Vi har igennem en længere periode haft et “hønen & æget” problem, i form af vi ikke kunne få lavet en tegning før vi skrev under. Men havde meget svært ved at skrive under før vi havde en skitse som var til at arbejde videre med.

I dag gik der delvis hul på bylden og vi fik snakket med en tegner som havde lavet et udkast til os. Det var vi nede for at kommentere på, så han kunne rette den til. Vi havde nok haft en forventning om at det var en proces det skulle foregå mellem os og ham mens vi var der, men det var ikke tilfældet, så vi tog hjem uden en ny skitse.

Derimod gennemgik vi materialer sammen med sælgeren. En lidt god detalje var at han selv er i gang med at bygge hus- Så var i gang med mange af de samme valg som dem vi står overfor og havde forholdt sig til det positive og negative for de forskellige typer af vinduer, døre m.v.

Vi får lagt lidt materiale billeder op senere…..

Da vi er på vej hjem, ringer sælgeren som aftalt for at fortælle at de har tegnet den ekstra m2 på og tegnet så vi fik det mere i den stil vi ønskede. Det var så knap så fedt at se på tegningen, som godtnok havde løst dele af problematikken, men blot tilført adskillelige nye.

Så vi måtte selv igen komme med et modbud og endte med at tegne det hele om fra bunden. Her kunne vi godt ønske os at HusCompagniet, kom med forslag og ideér i samme stil som sælgeren i forhold til valg af materialer.

Men når vi er færdige, så har vi fået en “tegnet” hus af os selv – så håber vi bare at det kan stå oprejst når vi kommer så langt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.