Grædefærdig (Skitseforslag#3)

Efter vores møde i dag, hvor vi fik mulighed for at tale med tegneren, fik vi afleveret vors budskab omkring at børneværelserne skulle være ca. lige store og på 12m2 som minimum. Endvidere ville vi rigtig gerne have et større badeværelse til forældresektionen, da det var meget lille.

Tegneren lyttede til hvad vi sagde, men der kom ingenting retur, eller kommentarer omkring hvad der var muligt og hvad der ikke var.

Jeg foreslog ham at fjerne den overdækkede terasse, for at få ca. 1/2m mere mod vest at arbejde med i forhold til skel. Hvis det var, kunne han (igen et krav der ikke var med på skitsen) flytte vores krydsfelt ud i garagen for at “slippe” for hovedpinen. Og sidst, ville det mest mening at sætte den udendørs vandhane på sydsiden ved garage døren.

Det positive er – at vandhanen blev placeret rigtigt

HusCompagniets skitse 18-05-2017

Vi modtog ovenstående tegning og efter at have snakket om den i en time gav jeg op. Jeg forlod tegningen og hele projektet for en stund og satte mig til at indhente noget af mit tabte arbejde.

  • Forældre bad blev gjort større ved at lave hele rækken af rum dybere – hvor der så bare vil være endnu mere spildplads i alle rum
  • Depotet og det lille bad blev kombineret, så gæstebadet reelt blev det største bad i huset
  • De 2 børneværelser blev lige store – men alt for små

Alt ovenstående imens huset er vokset med 1m2 og garagen med 2½m2.

Da jeg vendte tilbage, rebootede jeg min hjerne og gav den et sidste seriøst skud – og syntes faktisk det blev helt godt. Jeg tog udgangspunkt i den tidligere tegning, hvor den åbenlyse løsning lå lige til højrebenet – hvis man tænkte vores sidste kommentarer med ind.

  • Huset forøges mod vest (overdæknining er skal fjernes)
  • Dybden på forældresektion skulle sættes tilbage til det oprindelige
  • Gæstebad og depot skulle være et værelse da der til sammen var ca 24.5m2
  • Det lille værelse mod syd på ca 10m2, ville få depot og gæstebad

Ændringer til HusCompagniets Skitse 18-05-2017

Det vil reelt betyForslat til større badeværelse på skitse 18-05-2017de at vi ville få 2 børneværelser på de min. 12m2, samt et kontor på 12m2 som bonus.

Vores krav var 2x12m2 samt 1x10m2 – så endelig var vi tæt på en løsning. Jeg fik så efterfølgende den idé, at udnytte indhakket mod vest til at lave forældrebadeværelset større.

Det kunne gøres ved at flytte ca. 1-1½m2 om på siden af huset som på min rettelse her til højre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.