Skitseforslag #2

Efter vi sendte rettelser retur til dem, sendte vi lidt flere forslag. Bla. at det kunne være en god idé at flytte entréen til nordsiden da den side af huset/grunden ellers ikke ville blive brugt.

Skitseforslag #2

HusCompagniets skitse 25-04-2017

Igen forstår jeg ikke hvor de 180m2 forsvinder hen, men åbenlyst ligger der ca 2 i området ved entréen som ikke har noget reelt formål. Endvidere er det blevet til 2 børneværelser som langt fra er de ønskede 12m2 stykket. Men depotet kan til gengæld bruges som gæsteværelse nu.

For os at se, var det næsten blevet til det værre nu, så jeg klippede lidt i deres tegning for at komme med et par ideér.

  1. Overdækningen er blevet inddraget
  2. Det har givet et større badeværelse (se bort fra de 2 toiletter, da det blot er klippe klistre der har efter det ekstra)
  3. Begge børneværelser burde kunne laves omkring den ønskede størelse, uden at de skulle gøres helt deforme
  4. Depotet er lavet mindre og en forskydning i den øverste del af huset skulle kunne give plads til en fornuftig størelse depot.

 

Forslag til ændringer af HusCompagniets Skitse 25-04-2017

Kommentarerne, sammen med skitsen ovenfor, blev sendt retur til HusCompagniet så de forhåbentlig kunne opfylde blot nogen af vores ønsker i forhold til værelserne til vores piger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.