Der mures kun i regnvejr…

…eller det kan man efterhånden få indtrykket af. Siden torsdag (som også var lidt en sløv dag), er sydsiden lavet færdig og der er stillet op til det der ligner færdiggørelsen af nord siden. Det gode vejr i sidste uge bragte ikke så meget med sig – så lige nu ser vi rigtig meget frem til at der mures færdigt og der kan afsluttes med tagrender og tag.

De har været gode til at dække af når de gik hjem, bortset fra i dag, hvor der var masser af isolering som stod frit på det stykke der ikke var muret færdig.

  

Der var så blevet skåret en kraftig rille til højre for vores hoveddør. Tænker det er for at sætte en gummifuge bag nedløbrøret. Bedste bud er for at dæmme op for eventuelle sætnings revner i forhold til længden på hele væggen.

 

Hele huset har fået dækket klinkerne til, da der skal pudses vægge af i løbet af ugen. Det bliver spændende at se resultatet.

Håber blot alle stykker der er knækket af også bliver reparereret.

 

Så vidt vi kunne se, havde de lavet en lille test i vores walk through (billedet i midten herunder). Til gengæld var der stadig ikke fug

  

Jeg kunne dog ikke blive klog på krydset i garagen, hvor der manglede en fuge hele vejen ved overlæggeren?

Vores byggeleder var så rar at sende os en opdateret plan, som ser ud som nedenstående.

Opdateret plan

Uge40, murer færdig udvendigt
Uge41, tag og tagrender færdiggøres
Uge40-41, maler indvendig
Uge42-43, montage af troldtekt
Uge44, montering af køkken

Det er lidt vildt at se hvor tæt vi reelt er på at stå med et færdigt hus. Vi håber selvfølgelig stadig på en “tidlig jul” – så vi får lidt tid at give af i forhold til at komme på plads til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.