Tiden trækker ud

I følge den vejledende plan, skulle ydermuren have været færdig i mandags. Da jeg var forbi i dag, spurgte jeg murerne om de blev færdige i morgen. Svaret var prompte nej, for de manglede både muren, sålbænken og soklen. Der er sat 20 dage af på planen til ydermuren, som p.t. er 23 dage, men er stadig blevet bekræftet i at datoen for overlevering af nøgle holder.

Midt på muren ved garagen skulle der være en stiver til murværk, som skulle fastgøres i spærfod. I så fald må den være på bagsiden tænker jeg?

De er muret forbi jerndrageren, så jeg har bedt vores byggeleder om at checke op på det inden de går videre, da det er ret kritisk det bliver gjort rigtigt. Men ellers ser det rigtig fint ud og man kan virkelige fornemme garagen, efter der er blevet muret omkring søjlerne.

  

Muren ved stuen er skåret til og giver en pæn helhed nu, Tagstenen skulle være leveret i starten af måneden med montering i dag og i morgen. Men i form af murerne er en uge bagud, må vi håbe vores undertag kan klare et stykke tid mere.

  

Vi kommer nok til at vente til midt i næste uge før de er færdige med at mure, men hold da op hvor vil vi efterhånden gerne se det færdige resultat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.