Snart klar til anden udbedringsomgang

Status på malerabejde

Havde lovet HusCompagniet at melde tilbage på, hvad malerarbejde der skulle laves om og må tilstå at det er en noget svær opgave at løse. Malerarbejdet og vægfinish er generelt så elendigt at det burde laves om fra ende til anden.

Det er så næsten en umulighed, da vi jo er flyttet ind og maleren skal have “fri” adgang til vægen. Det sammen med at det generelt ikke har hjulpet at have besøg har sat os i et slemt dilemma.

Hvis de havde gjort arbejdet rigtigt 3. gang (ud af de 5 de har prøvet), så havde vi ikke stået med problemet

Vi har betalt for en professionel maler som skulle lave finish, filt og gøre det pænt. Samtlige gerigter skal males efterses og males om. Alle vægge har fejl, men har måttet nøjes med at fokusere på dem som har større fejl – eller dem hvor vi alligevel skal flytte tingene for at andre kan komme til.

Så vi må nøjes, selvom vi har betalt fuld pris for huset. Heldigvis lykkedes det håndværkerne sidst, at udbedre mere end der gik galt.

Større problemer i vente

Vi har stadig ikke fået en løsning på vores server/teknik rum – og jeg ved ikke hvor lang tid vi holde et kørende derinde. Der er ikke kommet nyt fra HusCompagniet.

Ligeledes har vi stadig vores e-poxy problem barn og taget der stikker ud over kanten. Der må vi spændt vente og se hvad der kan gøres

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.