Så er der vand i garagen IGEN!

De op og nedture vi får når vi besøger huset, er ved at være temmelig opslidende. Vores Byggesagkyndige har rettet henvendelse til HusCompagniet om at få udbedret det manglende fald som er i vores gæstebadeværelse.

HusCompagniet mener så ikke det er et problem? Tænker at en syn og skønsmand, som lever af at vurdere huse og checke at tingene er i orden burde have rimelig styr på det?

Så det er uvist hvorvidt Huscompagniet retter det gulv!

Jeg har efterhånden så mange ubesvarede spørgsmål, at jeg må finde mailen jeg har sendt til dem og skrive videre på dem – og så håbe jeg ikke misser noget. Det er så blot spørgsmål jeg har, udover rapporten fra sidste mandag på 9 sider – som vi ikke har hørt mere til.

Men p.t. er der rimelig radiotavshed, så selvom vores gennemgang var rigtig fin i sidste uge, hvor der nok skulle blive kigget på tingene – ved vi reelt ikke om vi er købt eller solgt, da Huscompagniet har valgt ikke at kommentere på noget af det overhovedet.

Sjusket tilgang til udbedring

I form af de har fjernet afdækningen UDEN at gøre noget, er der igen vand i garagen. Jeg forstår simpelthen ikke hvad der foregår – det er i samme stil som at Huscompagniet fjerner afdækningen efter første hold håndværkere og sender så 3 nye hold ind.

Dog er der blevet fuget i det store badeværelse, så det bliver spændende se resultat og om de har fået rettet op på fejlen. Dog ser det ud til at kanten bliver noget snæver ved indgangen, i det flisen går noget højt op.

Banken og vurderingsmanden stiller tvivl ved om vi kan gennemgå huset som det ser ud med de fejl og mangler vi har påpeget, men må se hvad der sker i løbet af ugen.

Der er trods alt et par dage endnu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.