Så er der “næsten” lys i huset

Elektrikeren gik i gang i dag med at montere fra a-z ude og inde og må sige at de er nået rigtigt langt. Så det de da jeg kørte mod huset, at der var lys udenfor huset (billedet i midten).

Det er sjovt som så “små” ting kan gøre en kæmpe forskel, for da jeg låste mig ind og kunne se stikkontakter, spots og afbrydere på kryds og tværs i hele huset – giver det nu et indtryk af at huset nærmer sig at blive færdigt.

  

Vi får monteret blænddæksler til 3 PDS stik, hvor vi fra krydsfeltet selv kan bestemme hvad der skal “komme ud” af stikket.

  

Bliver spændende at se vores spots, når der kommer lys i dem – men allerede nu kan man godt fornemme hvordan det kommer til at virke.

Er ikke i tvivl om at lys dæmperne nok skal få deres ret.

Vi har fået monteret dobbelt stik i begge ender af vores vaske-ø. Så nu er der ingen problemer med at sætte diverse bagemaskiner og andet til i en hurtig vending. Stikket til vores skuffe med telefoner m.v. var endt i naboskabet, men har informeret elektriker og byggeleder så det hopper nok på plads i løbet af i morgen tænker jeg.

Stikkontakten skulle dog være monteret 8-10cm fra toppen, hvilket ikke er tilfældet!

  

Jeg var lidt tvivlsom med LED spejlene, men det virker faktisk ret godt (billedet over og under). Det suppleres så at spots i loftet som er dæmpbare, så tænker det bliver en ret fornuftig løsning i begge badeværelser.

Badekaret, kun oplyst af vores spejl ser tillokkende ud på en sen aften.

Kan dog være lidt nervøs for hvor meget plads der er ved stikket på vores badeværelser, da det er monteret øverst, ret tæt på hvor vasken skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.