Dobbeltpris for Quooker

Vi havde egentlig forstået på sælgeren, at vi skulle mødes med VVS installatøren, for at se hvad muligheder der var i forhold til vvs – men endte i stedet med at få en flyer (efter vi rykkede for mødet) hvor billedkvaliteten var så dårlig, at vi selv måtte finde de enkelte elementer på nettet.

I følge HusCompagniet har de en god samarbejdsaftale med Grohe, hvorfor de henviste os til at vælge  komponenter i det mærke.

Jeg spurgte på hvad en “opgradering” til en Grohe Red Duo ville koste og fik en pris der var mere en dobbelt så høj som den billigste jeg kunne finde. Hertil kommer så prisen på den hane der medfølger i standarden, hvilket blot gør regnestykket endnu værre.

Det var nemmere at sige til os at vi blot skulle tage det som fulgte med – hvilket nok er hvor vi ender, da vi ikke på nogen måde har råd til de priser vi har fået.

Det samme gør sig gældende i forhold til hvad en lys dæmper kostede på listen. Dog var den knap dobbelt op da man både skal betale for listeprisen for en dæmper, samt en standard afbryder. Samlet pris hvis man selv købte det var ca. 45% billigere.

Fik endvidere besked fra vores byggeleder, at vores inventar kommer på fredag. Tænker at de begynder montagen mandag, men i form af der ikke er lavet noget i forhold til lofter endnu – skal de nok til i gang for ikke at risikere at der sker noget med vores inventar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.