Underskrift på byggekontrakt

Så har vi været i vores nye bank, for at få godkendt vores kommende bygge projekt med HusCompagniet. De godkendte vores tegning og kiggede materiale listen igennem og syntes det så fornuftigt ud. Så vi har fået grønt lys til at fortsætte.

Så her til aften har vi underskrevet købsaftalen med HusCompagniet og de kan nu få lavet de tekniske tegninger der skal bruges for at få byggetilladelsen.

Så nu er alle dokumenter underskrevet og processen er sat i gang. Så nu er der ikke andet end at vente på den tekniske tegning så den kan godkendes, så vi kan få sat gang i selve bygge processen.

Alt er inkluderet i kontrakten nu, så der burde ikke komme nogen grumme uforudsete udgifter snigende. Den eneste er p.t. er en joker, er bortkørsel af jord, hvor HusCompagniet vil have knap 100kr per m3 jord der skulle fjernes fra grunden.

Vi har derfor lavet en aftale med en mere lokal entreprenør, som vi også skal bruge til fliselægning og han klarer det til en helt anden pris. Vi tænker dog at få spredt så meget af jorden som vi må på grunden og så fjerne det resterende til sidst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.