Tagrende uden afløb

Har været en rigtig lortevejr dag i dag og det kunne ses på huset, hvor der ikke var sket helt så meget som vi havde håbet på. Afdækningen fra murarbejdet ikke eksisterende på siderne og isoleringen er desværre blevet godt våd.

Det hjælper heller ikke på situationen at den midlertidige tagrende står så vandet ikke kan rende ud – men derimod render af over kanten. Dog har de dækket fint af, så der ikke kommer vand ind ovenfra ved murværket – men kunne være rart hvis siderne havde fået samme fine behandling.

  

Vi fik endelig vores midlertidige nøgle til huset og kunne komme ind og se hvor langt de var nået med vvs og el. Dog sad håndtaget ved hoveddøren fast og ville ikke bruge kræfter på at åbne døren – tænker ikke det er normalt for en spritny hoveddør?

Kunne også konstatere at der ikke er fuget ved vinduerne endnu, men er glad for at huset er dækket godt af. Blæsten har presset godt med vand ind under vinduet – så var det ikke sat I, havde der været betydeligt mere vand på gulvet.

ProElteknik havde rettet op på fejlen og flyttet stikdåserne på linje med modsatte væg. Som det ses på ovenstående billede til venstre var der tale om ca. 10cm I forskel.

Generelt er der fræset lidt “ekstra” I væggene, men der har også været fart på maskineriet…..

Væggen ved stuen nåede de at blive færdig med – håber så ikke de har muret mens det regnede. Vores indbygnings cisterner er kommet op (var grunden til at jeg ikke kunne komme ind i går) og de har været godt i gang I “teknik hjørnet”.

I stuen lå de første rigtige indvendige materiale – vores klinker. Bliver super spændende at se dem på.

Jeg tog I dagens anledning lige en ekstra video gåtur – nu det ligner mere et rigtigt hus. God tur rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.