Standard brædder til loftsforskalling?

Så har det meste af hovedbygningen fået “forskallingsbrædder” sat på. Dog er der brugt noget mere “normale” og mere smakllle træstykker til lofterne. Der er brugt 40mm træ i stedet for 20-25mm forksallingsbrædder, hvilket koster ca 2cm af loftshøjden.

Det er en skam, da vi kunne have haft 2cm højere til loftet i alle rum.

  

Det er måske også grunden til at de er sat op skiftevis dobbelt, da brædderne der er brugt er 2/3 brædde af en standard forskallingsbrædde.

  

Fra spærets bund og op, er der ca. 600mm, hvilket giver ca. 1100mm til loftet. Jeg har i dag spurgt vores byggeleder om det var muligt at skære toppen af og sænke gulvet, da der ikke kommer den mængde isolering op. Derudover har jeg spurgt til at der bruges 20mm brædder i stedet for 40mm, da det allerede er kritisk i forhold til loftshøjden.

 

Kan se der er lagt dampspærre ud de fleste steder, men der er også steder hvor der er lagt en sort kant ud. Ovenfor er der begge dele og er lidt forvirret over hvordan den konstruktion skal forstås, så den er jeg nødt til at spørge min byggesagkyndige om.

Ser ud til at eleven løb tør for søm til sidst – der mangler i hvert fald 4 stk. Tænker de bliver taget næste gang de kommer rundt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.