Så er der gulve i værelserne

Der var håndværkere i huset da jeg kom lidt før kl. 18. De var i fuld gang med at sætte lister op og gulvet var lagt. Tænker de har været i gang fra morgenstunden og kunne se at de var gået på et par steder.

Så vi skal have gået tingene grundigt efter.

Var lidt svært at komme ret meget rundt, men det lykkedes mig at tage et par billeder af det nye gulv og listerne.

 

Jeg spurgte (på engelsk) om jeg måtte gå ind og se badeværelse og fik snuppet ovenstående billeder på den anden side af vores køkkenalrum hvor de ikke var.

 

Det lykkedes mig også at knipse et af stuen (øverst til venstre) og vores entré samt det ene værelse. Stuen ser noget meget komplet ud nu og det er næsten ikke til at bære at det ikke er nu vi kan flytte ind.

Vi mangler nu kun, at elektrikeren bliver færdig og får monteret vores induktions plade, samt emhætte. Sidst mangler der porte og gulv i garagen – udover fejl og mangler vi har noteret løbende.

Håber måske de kan gå i gang med udbedring af fejl og mangler før tid nu de er så langt. Så er der en chance for at det bliver gjort rigtigt første gang.

Vores fejl på taget er lidt mere omstændig end vi fik oplyst til at starte med, så HusCompagniet er i gang med at finde en “løsning”, så taget kan slutte tæt til muren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.