Nu ligner det et hus

Vores byggeleder ringede til mig i dag, for at sige at der kom ruder i morgen (og ikke i dag som tidligere sagt). De vil ligeledes gå i gang med monteringen i morgen, så det kunne blive lukket af i løbet af mandag.Loftsrummet over garagen ser rigtig fint ud. Til venstre er et kig ind over huset og til højre kan man se vores fritrumsspær.

  

Der er også kommet en mørtel tank, da der kommer sten i næste uge også. Så om ikke så længe begynder de at mure ydermuren. Grundet konstruktionen, skal ydermuren laves før taget kan lægges.

  

Vores hus ser lidt sjovt ud fra bagsiden, da vi har et indhak ved stuen, men helheden er superflot.

   

Som I kan se ovenfor, er vores depot er allerede taget i brug. Vi tænker dog at bruge det lidt anderledes.

  

Man kan rigtig fornemme vores køkkenalrum nu og er ikke i tvivl om at det bliver rigtig flot når det står færdigt til december.

Tag med på en lille rundtur i huset:

4 thoughts on “Nu ligner det et hus

 1. Hej René

  Det ser rigtig flot ud, go’ idé med videoen, det giver en super fornemmelse af huset af selve rummene. Flot løsning på loftet med fritrumsspærene, det giver fin mulighed for opbevaring.
  Så lige din tidsplan, spændende at følge, jeg har lige uploadet vores tidsplan til inspiration. Det er planen, at vi skal have nøgler 22/11, så der er fart på byggeriet lige nu. Byggelederen regner med, at huset er lukket af om 2-3 uger.

  Go’ weekend 🙂

  Henrik

 2. Hej Henrik,

  Jeg var alene forbi, så syntes det videon var lidt sjovt til ungerne – og så kom den lige op her også.

  I får jeres nøgler 3 uger før os og er startet senere, men I er også en smule bagud – alt efter hvordan man ser på det. Vi kunne godt bruge lidt fart også, men hellere at tingene bliver gjort ordentligt – så lige nu er vi blot glade for at det går fremad.

  Vores hus er reelt blevet lukket af i dag (http://hedelyngen.silents.dk/doere-og-vinduer-monteret/) – der mangler kun de 2 huller hvor toiletterne monteres, men ellers er det lukket.

  Så det var spændende at gå rundt i dag – for nu føles det som et rigtig hus.

  Kunne læse I havde mere held med jeres HTH konsulent end vi har/havde.

  • Hej René

   Ja, det er ret presset i tidsplanen, og jeg bemærker selv, at vi er 2-3 uger bagud ift. Jer og alligevel får vi nøgler 3 uger før Jer. Jeg håber selvfølgelig, at håndværkerne stadig udfører arbejdet i høj kvalitet på trods af den stramme tidsplan. Vores byggeleder virker dog meget opsat på, at det hele nok skal gå slag i slag. Men det er nok meget klogt, at vi selv (sammen med vores byggesagkyndig) indkalder til statusmøde undervejs. Det er mit indtryk, at HC ikke afholder byggemøder som sådan, men at de skal opfordres til det. Vi synes selvfølgelig, at det er rart med nogle ekstra kompetente øjne på byggeriet, da vi ikke selv har så meget forstand på det.
   Jeres hus ser bare flot ud, også nu hvor der er kommet vinduer og døre i. Følger med stor interesse jeres projekt. 🙂
   Go’ weekend.
   /Henrik

   • Tak Henrik.

    Tror mest vores tidsplan bærer præg af de har mange projekter i gang, men håber selvfølgelig på at få nøglen før tid da vi kommer til at bo i en skotøjsæske de næste måneder..

    God idé med en sagkyndig. Vi har også en der kigger lidt med, tænker som jer det ikke er noget skidt ting.

    HC har holdt 1 møde på grunden med os og tænker der bliver et enkelt mere hvor vi får den midlertidige nøgle.

    God aften herfra det midtjyske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.