Klinker i gang og alrum

Måtte nøjes med at kigge ind af vinduerne i dag, da de har været i gang med at sætte klinkerne på gulvet og givetvis væggene. Sidstnævnte kunne jeg ikke checke, da det var lidt svært at kigge om hjørner, men alt i alt så det rigtig godt ud.

Syntes at klinkerne er rigtig fine og giver en god lys fornemmelse i stedet for normale grå eller sorte.

 

Jeg undrer mig dog en del over hvordan han er kommet ud, i form af hans træssko stod lige op af skålen på billedet til højre..

Dog var der et par fejl på muren udenfor, hvor der ikke var kommet mørtel nok mellem murstenen – eller rettere det var ikke blevet “sat” ordentligt. Resultatet er småhuller i fugen, men tænker det bliver rettet da ikke var til at overse.

 

4 thoughts on “Klinker i gang og alrum

 1. Wauw, ser virkelig flot ud, René. Drømmer mig hen til næste uge, hvor vi selv får lukket huset af, og kan slippe for det hidsige og vedholdende regnvejr 😉

 2. Kan se I er lidt udfordret som vi også har været. Gangbroen har vi selv undersøgt om vi kunne få sænket, men da vi har fået varme i garagen er det samme isoleringskrav som i resten af hytten. Så der er fin plads, men ikke særlig højt til loftet og reelt kunne man godt have skåret 10cm af gangbroenb – men det vil de ikke.

  Ked af vejret på jeres vegne, for kender det alt for godt selv – men kan se de allerede er kommet pænt langt hos jer. Det går heldigvis hurtigt med at få undertaget op når de er så langt som nu.

  Der vil være vådt når der lukkes af – men det skal affugtere og varme nok hjælpe med at få styr på når de kan sætte det op.

  Spændt på at se hvordan jeres kommer til at se ud, udefra, da der er meget der går igen i forhold til vores hus.

  Krydser fingre for bedre vejr for os begge – for når det er lukket til, bliver det hele noget nemmere at komme videre med..

  • Tak René og i lige måde. Fik igår besked fra vores HC byggeleder om, at gangbroen over carporten sænkes, så vi får mere højde og udnyttelse af fritrumsspærrene. YES! 🙂

   • Der er forskel på folk. 🙁

    Tænker og håber det er fordi vi har issoleret garage i bolig standard, selvom det nemt kunne sænkes 10cm uden at påvirke isoleringen da den aligevel vil synke lidt sammen. Så vi må sende en dværg op under loftet når vi skal have noget derop – men lidt skuffende at have fritrums spær uden at kunne udnytte loftsrummet ordentligt.

    Var forbi i dag og se på hele klinke belægningen, så får opdateret bloggen nu her med lidt friske billeder indefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.