Ingen løsning i sigte!

Ingen kommunikation overhovedet!

Vi er nu i tæt på 3 måneder i huset og servicen er kun gået én vej. Vi skal bevise alt der er aftalt mundtligt og generelt synes HusCompagniet vi går for meget i detaljer. Så det at vi nok skulle få alt pænt da vi mod vores bedste overbevisning betalte det hele – viser sig efterhånden at holde stik

De kan kun relatere til markeringstape, så vi er startet forfra med at sætte det op.

Så må vi se om malerne tager det af igen uden at gøre noget!

Ingen hjælp fra HusCompagniet

Det overskyggende problem er at HusCompagniet ikke tager ansvar for det som leveres. Så når der har været en mand på for at rettet op på eks gulv. Så skal listerne laves og så skal der maler på.

Den første der retter fejlen fjerner markeringen, hvorefter (hvis ikke vi er opmærksomme på alt selv) fejlen anses som udbedret. Dette trods vores aftalte om at gå alt træværk systematisk igennem.

Med den ligegyldighed der vises i det håndværksmæssige, tvivler vi på deres “håndværkere” på nogen måde kan få tingene til at være i orden og sidste kommentar, var at de ikke mente de kunne gøre det bedre!

Hvad er det for en udmelding at komme med?

Skuffende

Det er skuffende at spare op i så mange år og så stå med et halvfærdigt hus. Vi har stadig ikke fået en afklaring på alle de ting som fremgår af kontrakten (heldigvis, for alt andet kan de pludselig ikke huske),

Hvor lang tid skal man vente på udbedring og hvorfor kan det ikke koordineres blot en lille smule af HusCompagniet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.