HTH Skitse#2

Vi brugte 3 timer hos HTH i Holstebro med en erhvervs konsulent, som tidligere fremsendte os en skitse – der i bund og grund ikke passede på mål eller ønsker som vi oplyste på forhånd.

eg havde heldigvis gjort mit hjemmearbejde og havde min egen grovskitse med, som jeg vidste ville passe ind i køkkenet. Min skitse indeholdt bagvæggen med køl og frys, samt ovn sektion, Derudover 2 brede moduler hvor induktionspladen skulle placeres på midten.

Vaskeøen skulle indehold 4 store skabe med dobbeltskuffer, 2 halvdybde skabe så der kunne plads til stole, samt vask og opvasker. Vasken skulle flytttes til højre i forhold til hvor kogeøen var.

HTH havde endelig brugt de rigtige tegninger – sådan det meste af vejen i hver fald. Men siddepladserne ved vaskeøen var sat modsat hvor det ikke gav mening og vasken længst væk fra kogepladen. Det blev dog noteret mens vi var der og blev rettet på det vi fik tilsendt. De havde også valgt bordplade hele vejen i bryggers i stedet for et kosteskab. Kosteskabet kunne så fåes i fuld højde for 50kr ekstra – hvilket vi selv måtte spørge ind til.

Samme spørgsmål kom jeg så med i forhold til skabene i køkkenet – samt et tillægsspørgsmål om sokkelskuffer.

Så må sige at der har været næsten det modsatte af vejledning fra deres side. Så nu afventer vi blot at se om det lykkedes dem at få tingene skruet godt sammen, så vi ikke står med alt for træls oplevelse på at vælge køkken.

Vi undrer os stadig over at der er to vandhaner på det ene bad, hvilket vi aftalte at der ikke skulle være i forhold til bredden på skabet. Men har måske selv fundet en løsning, som skal prøves af og sendes til dem.

Køkkenet fejler heldigvis ingenting og bliver superfedt i huset – men når man som kunde kommer og køber alt fra stort til småt, må der gerne følge bare en anelse kundeservice med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.