Så fik vi ødelagt en dør

Fliselægning

Så er frosten kommet så meget af jorden, at Gunner ville begynde med fliserne. Han har fået gravet ud ved sydsiden og stampet sand op.

Opdagede en skrive fejl på tegningen som blev rettet ind og Gunner lavede et “match” i løbet af 20 minutter så alt passede sammen igen.

Kæmpe kontorbord

Tømrer Johannes fik hjulpet os lidt igen, så nu vi nu har en kæmpe bordplade på over ca. 3.3meter som går fra væg til væg. Den står superflot og selvom den er sort, tynger det heldigvis ikke lokalet.

 

Ødelagt dør efter besøg af HusCompagniet

HusCompagniet var forbi for at rettet op på nogle af deres mange fejl. Vi har nu fuldt lys i vores entré igen, men sædvanen tro laver de ikke rettelser uden der opstår nye fejl. Listen ved døren i garagen er nok en gammel fejl, men den opdagede jeg da de stod og savede gerigter udenfor.

Ham der havde ødelagt karm og dør havde selvfølgelig gjort som ingenting!

Værst var at noget temmelig hårdt havde ramt vores dør og gået i karmen. Billedet i midten er resultatet, EFTER de har udbedret skaden.

Sidst har vi fået ødelagt en lamel i stuen, da der sædvanen tro IKKE dækkes af når der arbejdes!

 

Nye gerigter og et ok resultat

Vi har nu fået skiftet 5-6 sæt gerigter for at dæmme op for det elendige håndværk HusCompagniet efterlod os i. Resultatet er nogen og med fare for at mere ødelægges, tænker vi at stoppe her, med mindre vi har overset noget graverende.

Men at få et nyt hus med så MANGE skader og ikke mangler er under al kritik. Byggelederen skulle være kommet sidst på dagen, men som sidste gang, valgte han at udeblive så vi mangler stadig en brugbar løsning på vores mere graverende problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.