HusCompagniets Storm P. havde været forbi

Der er nu klinker de steder i huset hvor de skal være. Til min store undren er der varme på ca. 2/3 af rummene – hvilket undrer mig, da det mig bekendt ødelægger hærdningen at forcere processen – her tænker jeg på klinkerne kan blive skruk. Derudover er der ikke termostater sat op – så umiddelbart tøffer vandet bare rundt med en temmelig høj og fast temperatur i nogle af rummene.

Jeg opdagede det kun fordi jeg tog skoene af inden jeg gik ind her til eftermiddag.

Det ser nogenlunde fint ud – dog med undtagelse af en temmelig stor mangel i det lille badeværelse, som mangler en helt fuge hvor hylderne er placeret, hvilket kun kan blive en udfordring at gøre efterfølgende. Er dog givetvis for at give plads til tørring og en “gummifuge mand”, da det nok er et andet hold folk der skal lave gummifugen.

Kunne have opdaget det hvis det var tilfældet, hvis jeg havde haft lidt bedre lys i det andet badeværelse.

  

Det samme i køkkenet – her er jeg blot glad for at de ikke var sat en spand hvor de skulle arbejde udenom, men at der sidder lidt ledninger man ikke lige tager af syntes jeg er temmelig sjusket jeg håber vores byggeleder får lavet om. Problemet er så bare at skidtet skal brækkes op for at blive lavet rigtigt!

Ret tydeligt at de enkelte håndværkere som arbejder for HusCompagniet ikke snakker sammen! Hvilket vi har mærket en del til i forhold til HTH og elektrikerne, hvor jeg selv har stået for koordineringen!

Jeg undrer mig dog stadig over monterings rækkefølgen, da de nu skal til at passe ekstra på klinkerne når der skal spartels op og rettes fejl på murerne, sættes filt på, males og sættes lofter op? Så der skal følges med efter de helt små detaljer når de går videre i processen. Men det skulle der alligevel, set i lyset af de 3 klinker Storm P. lagde i køkkenalrum!

Klinker i Alrum og bryggers:

  

Klinker i voksen badeværelset:

  

Bliver spændende at se hvordan det ser ud når badekaret kommer op, men glad for at vi valgte de lyse klinker.

 

Klinker i gang og pigernes badeværelse: 

 

Igen hjælper klinkerne med at lysne gang og bad fint op, så det skal nok komme til at se lækkert ud når det bliver færdigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.