Skitseforslag #2

Efter vi sendte rettelser retur til dem, sendte vi lidt flere forslag. Bla. at det kunne være en god idé at flytte entréen til nordsiden da den side af huset/grunden ellers ikke ville blive brugt.

Skitseforslag #2

HusCompagniets skitse 25-04-2017

Igen forstår jeg ikke hvor de 180m2 forsvinder hen, men åbenlyst ligger der ca 2 i området ved entréen som ikke har noget reelt formål. Endvidere er det blevet til 2 børneværelser som langt fra er de ønskede 12m2 stykket. Men depotet kan til gengæld bruges som gæsteværelse nu.

For os at se, var det næsten blevet til det værre nu, så jeg klippede lidt i deres tegning for at komme med et par ideér.

  1. Overdækningen er blevet inddraget
  2. Det har givet et større badeværelse (se bort fra de 2 toiletter, da det blot er klippe klistre der har efter det ekstra)
  3. Begge børneværelser burde kunne laves omkring den ønskede størelse, uden at de skulle gøres helt deforme
  4. Depotet er lavet mindre og en forskydning i den øverste del af huset skulle kunne give plads til en fornuftig størelse depot.

 

Forslag til ændringer af HusCompagniets Skitse 25-04-2017

Kommentarerne, sammen med skitsen ovenfor, blev sendt retur til HusCompagniet så de forhåbentlig kunne opfylde blot nogen af vores ønsker i forhold til værelserne til vores piger.

Please follow and like us:
error

Skitseforslag #1

Det er næsten umuligt at få noget som helst ud af byggefirmaerne i form af en grovskitse, for den får man ikke før man går i gang. Så efter en længere snak frem og tilbage lykkes det os at få HusCompagniet til at tegne et skitse forslag til os.

Skitseforslag #1

Skitserettelse fra Huscompagniet 21-04-2017

Da jeg modtog forslaget, var jeg ikke imponeret over at der rent faktisk var tale om et hus på 181m2 og overdækket terasse.

Jeg sender dem så en række forslag til ændringer, samt makeringer på deres tegning, så de har mulighed for at komme med et bedre forslag.

Eks påpeger jeg følgende helt åbenlyse fejl:

  1. Ren spild plads med 2 entréer
  2. Døren til depotet går ind i rummet, så man reelt ikke kan have ret meget derinde
  3. I stedet for ét bredt vindue, vil vi gerne have 2 smalle på langsiden så man har en pæn tv væg
  4. For at få lidt ekstra lys ind i forhold til pkt.3, skal der så i stedet være en dobbeltdør på siden
  5. Dårlig indretning ved at placere døren i modsatte side af et allerede eksisterende gangareal. Dette skal flyttes til samme væg som den franske dør
  6. Masser af gulvplads til ingen nytte – kunne evt bruges til skabe på modsatte værelse
  7. Skabe under depot kunne laves til teknik rum, som var ét af de helt oprindelige krav
  8. Ved at dreje bryggers 90 grader er der ikke brug for den ekstra entré

Kommentarer til HusCompagniets skitse 21-04-2017

Dette var bl.a. en af grundene til at vi ikke ville skrive under på forkant. Vi ville sikre at de reelt kunne tegne og bygge det hus vi ville have.

Please follow and like us:
error